אורז אדום

רכיבים
X כוסות אורז אדום
3X כוסות מים

(מנה = כחצי כוס אורז)

הכנה
מחממים סיר, ומוסיפים את האורז לדקה-שתיים עד ששומעים קולות פצפוץ.
מוסיפים את המים (עם קורט מלח) ומחכים לרתיחה על אש גבוהה.
מכסים את הסיר, מורידים את האש למינימום ומחכים לאידוי של כל המים מהסיר (לפחות חצי שעה).
מכבים את האש ונותנים לאורז "לנוח" בסיר (לפחות רבע שעה).

תוצאה

בתיאבון!

הערות

  • האורז האדום מלא טעם – ולכן לדעתי, אין צורך בתוספת מלח….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישולימ'ס )

סגור לתגובות.