סלט שעועית וכרפס

סלט משגע בטעמו שהכנתי לי לצהריים של יום שישי, עכשיו שאני לא אוכלת בשר( כן, זהו, סופית אני 

צמחונית.אחרי המון זמן של התלבטויות ותחושה שזה עושה לי לא טוב לגוף ולנשמה, הפסקתי לצרוך עוף 

ובשר) אז הקובה היא כבר לא אופציה מבחינתי.

 פירגנתי לי סלט מדהים והוא באמת בכלום עבודה, צריך לדאוג מראש לשעועית אדומה 

שהושרתה לילה ובושלה עד ריכוך. אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא. לערבב עם בצל אדום קצוץ,כרפס 

קצוץ, גם עלים וגם גבעול, לערבב עם אגוזי מלך, גרעיני חמניה או כל סוג אגוז שיש לכם, לתבל בהמון לימון, 

שמן שומשום ,מלח ופלפל שחור….מעדן!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.