צ'אטני עגבניות ירוקות

כשרואים עגבניות ירוקות,בדרך כלל זורקים אותם או נותנים להם להבשיל עד שיהפכו אדומות.
כשאני רואה עגבניה ירוקה,אני רואה הזדמנות-הזדמנות למנה חדשה.

עגבניות ירוקות נהוג להחמיץ או לכבוש,הטעם הבוסרי שלהן מחייב טיפול נהות בשביל שיהיו ראויות למאכל.
אני החלטתי לעשות מהן צ'אטני.
הצ'אטני היא מעין ריבה מתובלת היטב,דבר המאפיין את המטבח הדרום אסייתי, בעיקר את המטבח ההודי.
הצ'אטני יכול להיות יבש או רטוב ומחיתי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.