חצילים ממולאים בגרגירי חומוס, עגבניות שרי צרובות ושקדים

הבלוג שלי ברובו מוקדש למתוקים, אבל מדי פעם אני מעלה גם מתכונים של מה שנקרא "אוכל-אוכל", כלומר אוכל אמיתי. המתכון הזה מופיע כאן משתי סיבות עיקריות: קודם כל כדי לתת לכם רעיון מה אפשר לעשות עם גרגירי חומוס שנשארים אחרי הכנת מרנג טבעוני; ולא פחות חשוב מזה – כדי לפרגן לשני אנשים נפלאים שהכרתי לאחרונה.
הראשונה היא גל בן זאב המהממת, שהשתתפתי בקורס הצילום הקולינרי שלה. ארבעה מפגשים בסטודיו הקסום והמואר של גל, וסיור בשוק הפשפשים ביפו, השאירו אותי עם טונות של השראה, רצון להשתפר ולהתקדם בתחום הצילום, לא מעט כלים חדשים, וקולקציה שלמה של תמונות נפלאות (לדעתי כמובן) שצילמתי במהלך השיעורים. 
כמו למשל החצי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.