סלמון ים תיכוני שהגיע מהחושך

הכי אני אוהב לשחזר מנות.
יצא לי להיות באיזה מקום שאחת המנות שהגישו, מאוד אהבתי את הקלות שלה ואת השילוב עם הים תיכוני שלנו.

הפעם אין פה שיחזור מתוחכם או איזו טכניקה סודית אלא בסך הכל שילוב של טעמים כיפיים וטעימים.
השילוב הוא בין דג הסלמון (כדברי אייל שני: מגיע אלינו מהאוקיינוס הקר והחשוך), העגבניה (שוב אייל שני והפעם רומן צדדי עם אהובתו) וטחינה לבנה (זה באמת שלנו, מידל איסט אמיתי). 
את הסלט תיבלתי במטחנות תבלינים חדשות של חוות התבלינים. זהו אוסף של שילוב תבלינים יבשים המוכן לשימוש לכל ארוחה החל מתערובת איטלקית, תערובת לסטייק, תערובת פלפלים ומלח ים וכן שום יבש עם מלח ים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.