טראפלס

עבר המון זמן מהמתכון האחרון ששיתפתי. אחרי עוגת השמרים קינמון וקרמל " המושחתת" ועוגת הגבינה הלימונית הנהדרת. מגיע הזמן לשתף במתכון של טראפלס שוקולד קפה שלא יגזול מזמנכם היקר וגם לא יגרום לכם ללכלך את הידיים או את המטבח. המתכון הזה פרווה, ללא גלוטן וטבעוני  והחלטתי לשלב בו קפה אסרפרסו טעים במיוחד בהמשך לאירוע בלוגרים שהשתתפתי בו לאחרונה. האירוע היה למותג הקפה דולצ'ה גוסטו.   מסתבר שמנעד הטעמים אינו מסתכם רק באספרסו ויש לחברה טעמים נוספים כגון וניל וקרמל נהדרים וגם שוקו לילדים ( ובתכלס כשאני חושבת על זה…גם מבוגרים יכולים לשתות שוקו לפעמים, לא?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.