לחמים בטעמים

אז בסדר, לחם זיתים כבר עשינו, לחם בטטה גם כן, לחם עם בצל, אורגנו, זרעי כוסברה, עם יוגורט, לא לשכוח גם את הלחם שוקולד שחור. אבל הגיע הזמן לגוון.

לחם קוקוס למשל, ארומה נפלאה של קוקוס קלוי עם פרוסת קממבר מעל, מושלם.
מה לגבי לחם חריף ומעושן מצ'יפוטלה בתוכו? תענוג של לחמים, קחו מתכון.


לחם קוקוס:

500 גרם קמח לבן
20 גרם שמרים יבשים
20 גרם מלח
20 גרם סוכר
כ-300מ"ל מיים
3 כפות קוקוס טחון
1 כף שבבי קוקוס

הכנה:
במחבת חמה קולים מעט את הקוקוס עד להזהבה קלה בשביל לנצל את כל הארומות של הקוקוס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.