פלאפלים של קינואה, בטטה ועדשים כתומות

עוד מתכון נהדר מבית היוצר של אפרת פטל מ-Daily-real food. הפלאפלים האלו טעימים נורא, וקשה מאוד להפסיק לאכול אותם! נדרשת כאן קצת הכנה מראש – בישול הקינואה והבטטה, השריית העדשים, אבל ההרכבה קלה ומהירה והתוצאה לחלוטין שווה את זה. בפעם הבאה אכין כמות כפולה, כי הפלאפלים הכתומים והמשגעים האלו פשוט מתחסלים במהירות. ניסיתי גם ואריאציה […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פשוט מבשלת )

סגור לתגובות.