רצועות בקר ופטריות על בסיס פירה ירקות

נשמע כמו מנת גורמה?
ממש לא, תאמינו לי, אחת הארוחות המהירות והרגילות ביותר שהכנתי.

רצועות בשר זה ממש פשוט
את הפטריות אפשר להכין פשוט כך, או להקפיץ עם שמן קוקוס, שום פרוס ומלח
גם הפירה ממש פשוט.
לקחתי את כל הירקות שנותרו לי בבית (זה היה יום לפני השוק, בשבוע בו לא היו משלוחים מהחווה): 1/2 בטטה, 4-5 לפתות קטנות, 2 גזרים ובישלתי אותם קלות במעט מים עד להתרככות.
כשהם היו רכים מעכתי אותם עם שפע חמאה (אפשר להחליף בשמן קוקוס, או זית) ומלח

וזה כל הסיפור

יצא טעים ומושלם!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.