תבשיל מגניב של לוביה, פטריות ופלפלים

איך שהתחילו הגשמים יצאו אצלנו בשטח שמאחורי הבית מלא מלא נרתיקניות- פטריות אכילות נפלאות

היו כ"כ הרבה שהיינו חייבים להכין מהם כל מיני דברים. חבל לבזבז כזה שפע…

יפות, נכון?
תראו איזה גודל!

הכנתי יפה יפה את כל החומרים, בסגנון אהרוני.
מהפטריות בספירלה: פלפל צהוב, העלים הירוקים של כרישה אחת, צרור שעועית לוביה קצוצה,  שאלוט / בצל קצוץ, 2 שיני שום קצוץ,חופן פטרוזיליה קצוצה, כמה עלי סלק קצוצים (אפשר להחליף במנגולד)

כף נדיבה של שמן קוקוס במחבת מחוממת

להכניס לפי הסדר שנראה לכם הגיוני למחבת תו"כ ערבוב,
נגיד: שאלוט, שום, פלפל, עלי סלק, כרישה
ואז פטריות ולוביה
ובסוף בסוף את הפטרוזיליה הקצוצה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.