הטירמיסו של קוואטרו

טירמיסו ,קינוח קלסי איטלקי,בישקוטים טבולים באספרסו ויחד עם קרם מסקרפונה עשיר ומלטף,שכבות שכבות שלהם יחד עם אבקת קקאו מעל יוצרת מעין עוגת ביסקיוויטים ,טובה,אך לא מספקת מבחינתי לקינוח במסעדה.
לאחר שמצאתי את ענת,זו שתוכל לבצע את כל מה שחשקה נפשי במה שקשור לקינוחים
עלה לי דבר ראשון הרעיון לטירמיסו מודרני,טירמיסו בתוך מגדל שוקולד.
הנסיון הראשון היה לעשות בתוך פורמה מלבנית את המגדל,שוקולד מטומפרר שניצוק וניצור מגדל חלול שבו נמלא את תוכן הטירמיסו.רגע של הארה בשיחה יחד עם ענת על עיצוב מסעדה נתן לנו השראה לקשט את המגדל בעיצוב של הריצפה של המסעדה.
אז בהתחלה כך זה היה נראה.

אחרי שתהליך ההכנה היה מסובך ומורכב …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.