סוף סוף, פאי פירות פרווה ללא מרגרינה

עד כה כשנשאלתי אם יש לי מתכון טוב לפאי פירות פרווה ללא מרגרינה עניתי בשלילה. ניסיתי כמה מתכונים וזה פשוט לא היה זה. הקלתית היתה קשה מדי, החלק מתחת לפירות נהיה רטוב ומושי… בקיצור לא משהו.


באחד מעלעולי בספר הקינוחים של מוסווד נתקלתי במתכון לחיתוכיות עם חמוציות ושוקולד. הקלתית היתה עם חמאה מומסת, שם קוד ל-נסי להכין את המתכון ולהחליף את החמאה המומסת בשמן!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישול בזול )

סגור לתגובות.