טארט ליים טבעוני עם מרנג

בפוסט הקודם סיפרתי לכם על המפגש הכיפי שהיה לי עם אושר ואודי מהתכנית "שני גברים ומקרר". הם באו לבקר, הכינו לי בורגר טבעוני מושלם, ואני לא נשארתי חייבת. הכנתי לנו מנה אחרונה בהשראת טארט לימון קלאסי. רק ששלי טבעוני, עם קלתית לא אפויה (raw), ועם ליימים במקום לימונים. אבל זה כי להורים של אודי גדל בחצר עץ ליים ולא לימון. למרות שבאופן כללי אני חושבת שמיץ ליים הוא הטעם החמוץ הגזעי והמתוחכם יותר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.