עֶדְנָה מחודשת

או: רולדת תותים ושוקולד לבן

רולדת תותים ושוקולד לבן

אמא שלי היתה קונה רולדות נוראיות כשהייתי ילדה. הן תמיד היו פרווה, מלאות בקרם נורא בטעמי מרגרינה, ספוגות בסירופ סוכר מתוק בצורה בלתי נסבלת ומצופות בשכבת שוקולד שומנית שלא מזכירה כלל טעם של שוקולד. החוויה הזאת גרמה לכך שבמשך שנים, רולדה היתה מבחינתי שם נרדף לטעם רע ולא הסכמתי בשום פנים ואופן לטעום ממנה.

למזלי, במרוצת השנים זכיתי לחוויה מתקנת ששינתה לחלוטין את דעתי על העוגה הזאת. התיקון הגיע מכיוון אמה של חברת ילדות שלי, שאופה את הרולדות הביתיות הכי מדהימות שיצא לי לטעום. הפעם הראשונה שטעמתי את הרולדה הביתית שלה הייתה בחופשת השבת הראשונה שלי מקו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.