עוגת שמרים שושנים פרווה במלית נוטלה

מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת מאוד להכין עוגות שמרים בצורות שונות ויש שלל מתכונים בבלוג. אחד מבצקי השמרים שאני אוהבת הינו בצק על בסיס שמן משום שהבצק יוצא קליל יותר והפעם הכנתי עוגת שמרים שכזו במלית נוטלה והחלטתי להכין במקום רולדות שושנים ואכן התוצאה יצאה יפה וכמובן טעימה.
הבצק הינו פרווה ותוכלו למלא במליות שונות כשוקולד מומס, שוקולד השחר, ריבות, קינמון וסוכר ועוד, במקרה זה מילאתי בממרח נוטלה.

עוגת שמרים שושנים פרווה במלית נוטלה
3 תבניות אינגליש קייק

המצרכים:

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.