עוגת שאריות גלידה

גילוי נאות מחייב לספר שמדובר באחד ההפתעות הקולינריות שהיו לי.
בין כל המיילים המטופשים שמפוצצים לי את תיבת המייל שלי, קיבלתי יום אחד מייל הזוי למדי בתוכנו אבל מפאת הסקרנות הרבה, לא יכולתי למחוק אותו אלא שמתי אותו על השולחן עבודה שלי.
עבר שבוע, שבועיים, בטח גם חודש ואז אזרתי אומץ להחלטתי שאני הולך לנסות, האם מדובר בצל"ש או בטר"ש.
הפלא ופלא, זה צל"ש ובגדול.
קבלו את הטקסט: ידעתם שאפשר להכין עוגה מגלידה? ערבבו שתי כוסות גלידה בכל טעם עם כוס וחצי קמח תופח…….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.