עוגת תמרים, קפה ושוקולד צ'יפס

החצי שלי הגדיר את העוגה הזו כ"בעייתית מאוד". אצלנו בבית
מאכלים 
מדורגים בין השאר לפי רמות הבעייתיות שלהם: בעייתי –  משמע טעים ונגמר מהר, בעייתי מאוד – משמע טעים
ברמות ונגמר כבר באותו יום שהכנתי או מקסימום למחרת. אז למה זה בעייתי? בעיקר משום
שמדובר בתא משפחתי מצומצם של שתי נפשות עדינות בלבד שאיכשהו מסוגלות לסיים
עוגה שלמה ביום וחצי. ומה שעצוב שרק אחת משתי הנפשות האלה, וזה לא אני, מסוגלת
לאכול פיל שלם ולא להעלות אפילו גרם אחד. אז אני אקזז את הנזקים בעזרת  מרק ברוקולי דיאטטי במיוחד ואתם – קבלו מתכון לעוגה בחושה פשוטה
ומשגעת: חומה, לחה, ארומטית, משלבת טעמים נהדרים של תמרי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.