תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר ברוטב

אני לא נוהגת לקנות אוכל מוכן, או חצי מוכן.
גם כי אני אוהבת להכין לבד וגם כי אני רוצה לוודא שאני יודעת מה יש בתוך האוכל שאני אוכלת.
ולכן שמחתי למצוא את תחתיות הארטישוק הללו בסופר, במקרר הקפואים.
זה מעין קיצור דרך, נכון, אולם כזה שאני מרגישה בנוח איתו, כי לפי רשימת הרכיבים אין בהן משהו שאינו "כשר" לשיטתי

תתרשמו בעצמכם

הכנתי אותן ברוטב עגבניות בסיסי עם בצל, שום, קצת ירקות שהיו לי במקרר (גזר וקולרבי), רסק עגבניות, ציר עצמות, מלח, פלפל, כורכום, פפריקה ו… זהו נדמה לי…
כמו שאני מכינה קציצות

אה, רואה בתמונה שהיו גם עשבי תיבול מיובשים (אורגנו, טימין וכו')

יצא סופר יאמי, על בסיס כוסמת
[החבר'ה אהבו, על אף שהי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.