איך אכלתי את האוכל של מסעדת זסט החדשה בלונדון, בלי להיות שם.

בקיץ האחרון קראתי להנאתי על מסעדות חדשות בלונדון שעושות שמות במקומיים. מה שהקפיץ לי את העין היתה הכתבה על מסעדה חדשה, בהנהלת שף ישראלי, ולמרבה הפלא, היא גם כשרה.
מיד החלתי החקירה מעשית על הפלא החדש והרמתי טלפון לשרל, בת דודתי שסיפרה לי שמדובר במבנה חדש ומפואר שהושקעו בו לא פחות מאשר 50 מיליון פאונד, לטובת הקהילה היהודית. מדובר באחד המבנים המפוארים שיש לקהילה והוא כולו תרומת משפחה אמידה שמצאה לה דרך מתאימה להנציח את קרוביה.
כדי להעמיק את הקשר למבנה, הוחלט גם על הקמת מסעדה יהודית שתהיה מסעדת עילית לכל תושבי העיר ואכן כך הדבר.
אלא שלסיפור האמיתי מאחורי המסעדה והשף שמנהל אותה, יש סיפור חיים מרתק של ש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.