סקירת מוצר: לחם טרי ללא גלוטן של חברת "שר" (Schär)

בחול המועד סוכות האחרון נסענו עם הילדים לנופש בצפון למשך כמה ימים. אנחנו נוהגים לשהות רוב הזמן מחוץ לצימר או לקיבוץ שבו אנחנו לנים, ואני בדרך כלל מכינה סנדביצ'ים לכולם, כדי שיהיה להם מה לאכול כשאנחנו בדרכים או במהלך הטיול. ומה איתי? לפני כ-5 שנים גיליתי שאני רגישה לגלוטן, ומאז כל נושא הסנדביצ'ים הפך לבעייתי. […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פשוט מבשלת )

סגור לתגובות.