סשימי קייצי

 דג נא הולך היטב עם פירות,לרוב חמצמצים,אך זהירות!יש להקפיד שמנה כזו לא תהפוך לסלט פירות מרענן בליווי שולי של דג נא.

קרפצ'ו דג מתובל במיץ פסיפלורה טרי יכול בכיף להחליף את המיץ לימון.עם מעט מלח, שמן זית ואף מעט מגרעיני הפסיפלורה לתוספת קרנצ'יות,מנה כזו יכולה להיות לא פחות ממוצלחת.

בארוחת טעימות שנערכה בשבוע שעבר,שידכתי דג נא למנגו.מנגו שהוא מבחינתי אחד הפירות הטעימים שיש,נותן פירותיות וטעם מיוחד לדג נא,משתלב היטב ולא משתלט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.