חלה טבעונית עם תפוחים וסילאן

רציתי להתחיל את הפוסט הזה מקצת קיטורים. הנפש המזרח אירופאית שלי סוג של דורשת את זה מידי פעם. התכוונתי להגיד משהו על כך שהסמלים של חגי ישראל לא מי יודע כמה מטיבים עם טבעונים. כאן עוגות גבינה, שם ביצה קשה, ופה, ממש מעבר לפינה – דבש. אבל אז החלטתי לא להיות שלילית. הרי כל אחד יכול לבחור מה לאכול, ואחרי שהצלחתי לייצר מקרון טבעוני סביר, ונשאר להשתלט רק על בצק רבוך, אני יודעת שאפשר לטבען כל דבר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.