‫קומפוט תמרהינדי‬

‫הנה מאכל שלא יצא לי לראות מחוץ לאיסאן, אז כנראה שהוא טיפוסי לאיזור: תרמילי תמרהינדי טריים וגדולים, מבושלים בשלמותם בסירופ דליל, מתוק וקצת מלוח. כמו פירות רבים בתאילנד, גם אותם מגישים עם שקיק קטן של סוכר וצ'ילי יבש. טובלים את קצה התרמיל בתערובת, נוגסים וחוזר חלילה. התרמילים פריכים מאוד – הם נקטפים לפני שהפרי מקבל […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.