עוגת תפוזים הפוכה

עוגה מצויינת לימי החורף הקרים.

מתכון שקיבלתי מחברה לעבודה לפני שנים ומאז כל חורף היא מככבת אצלנו.

תבנית 26

חומרים:

4 ביצים

2 וחצי כוסות קמח,אפשר במקום חצי כוס קמח לשים קוקוס

כוס וחצי סוכר

שלושת רבעי כוס שמן

כוס מיץ תפוזים1

שקית אבקת אפיה

רבע כוס מים.

קליפת תפוז מגוררת.

אופן ההכנה:

מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים מסביב.יש להכין את פרוסות התפוז כך: לפרוס תפוז גדול לפרוסות לא דקות מדי להרתיח אותם 2 דקותעם כוס מים ולשפוך את המים,זאת על מנת להיפטר ממרירות הקליפה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.