פסטרמה מהירה- פוסט הפתעה

נכון, יש פה מתכון מהמם לפסטרמה שדעאל שלו (הלוא הוא "מר קדמוני") שיתף איתנו פה בבלוג, לפני אי אילו שנים (מה שגורם לי להבין שלבלוג הזה כבר יש פז"מ רציני!!!) ואותו אני נוהגת להכין בואריאציות כאלה ואחרות, אולם מה לעשות שעברתי למקום חדש ואני עוד לא מספיק מאורגנת פה…
נגיד, אין לי את הרשת הזו שהייתי מקבלת מהקצב שלי בכרכור בכל פעם שקניתי חזה הודו לפסטרמה… וגם פתאום ראיתי שאין לי מספיק זמן להשרות ולהכין יום לפני (מה שיוצא מצויין), אז החלטתי ללכת על גירסא מהירה יותר. מעכשיו לעכשיו.

יש חזה הודו במקרר, איך בצהריים תהיה ממנו סוג של פסטרמה לארוחה (ואולי, לא בטוחה בכלל, לשאריות למחר……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.