צ'ילי צמחוני

ראשית, סליחה על ההעלמות
מבטיחה שיש לי אוסף של תירוצים המצדיקים רשלנות זו.
והכי מצחיק – את התמונה העלתי כבר לפני חודש
ורק היום הגעתי בשעה טובה לכתוב.

מזל שמזג האוויר חורפי ומתאים למנה!

אז ככה –
נתחיל משלב הקיצורים – ללכת ולרכוש 3 קופסאות שימורים:
האחת של שעועית אדומה, השניה של שעועית לבנה (שתיהן בלי רוטב) קופסת שימורים שלישית – של עגבניות מרוסקות.

ועכשיו להכנה –
1. להשרות כוס של שבבי סויה במים חמים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.