לחם כפרי

קרדיט
המתכון מבוסס על המתכון מהבלוג "מהלב ומהראש".

רכיבים לכיכר אחת
100 גרם קמח מלא
200 גרם קמח לבן
6 גרם שמרים יבשים
3 גרם סוכר
5 גרם מלח
200 גרם מים

טיפ: מומלץ מאוד לשקול את כל הרכיבים במשקל אלקטרוני – מניסיון 🙂

הכנה
לנפות את הקמח לתוך קערה.
לערבב פנימה את השמרים והסוכר.
להוסיף את המים – וללוש כשתי דקות עד שמתקבל מרקם אחיד של בצק.
להוסיף את המלח וללוש עד שהבצק רך וגמיש (5-10 דקות).
יש לשים את הבצק בקערה משומנת ומכוסה, ולהתפיח עד להכפלת הנפח (לפחות שעה – תלוי בטמפרטורה בחוץ)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישולימ'ס )

סגור לתגובות.