‫סוף שבוע של שום ובצל‬

 

מתכון מהיר לשיני שום אפויות ומשומרות בשום וסויה שהכרתי ביפן. שם קנינו את השום כשהוא שלם לגמרי ושרוי במרינדה, ולא ידענו למה לצפות. האכילה שלו באמצע הרחוב חייבה כמה להטוטי אקרובטיקה עם האצבעות כדי לחלץ את שיני השום, הפיקה קטע וידאו מביך ורוקנה את מלאי המטליות הלחות (לניקוי עצמי וגם לניקוי המרצפות, כדי להרגיע את העוברים והשבים).
בארץ שחזרתי כמה פעמים את המתכון והתאמתי אותו לגירסה קלה יותר לאכילה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫פתיתים‬ )

סגור לתגובות.