פשטידה לעצלנים, באמת!

יש פעמים בהם העצלנות ממש משתלטת עליי ואני ממציאה את המתכונים הכי הכי פשוטים בעולם.
כך זה היה עם הפשטידה הזו.
כל מה שצריך זה ירקות- מה שבא לכם- קצוצים קטן יחסית


יש פה בטטה, גזר, בצל ופלפל אדום

 בקערה מערבבים מיכל שמנת מתוקה (משתמשת בזה עם הכי הרבה % שומן) עם 3 ביצים, 4 כפות קמח שקדים, מלח, פלפל, אבקת שום


שופכת את הכל מעל הירקות בתבנית ומערבבת קצת שהכל יהיה בגובה אחיד פחות או יותר


ואז מכניסה לתנור שחיממתי מראש ל 180 מעלות למשך כשעה, או עד שנראה שהכל מזהיב וקיסם/ מזלג שהחדרתי פנימה מראה לי על תוצאה יבשה מספיק



נראה טוב, נכון?
כלום עבודה! באמת!
כמעט ואין כמעט כלים מלוכלכים……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.