גלילות חצילים במילוי רוטב עגבניות, פסטו וממרח גבינת עיזים ורוקפור

בערב חג שבועות התארחנו השנה אצל הוריי, ובחג שבועות עצמו אירחנו חברים קרובים. לארוחת החג אצל הוריי הביאה אחותי גלילות חצילים ממולאות במוצרלה, וכשהכנתי את המנות לארוחה אצלנו, זה נתן לי רעיון להכין משהו דומה. כרגיל השתמשתי במה שמצאתי במזווה ובמקרר – רוטב עגבניות לפיצה של "יכין" (שהוא ממש אחלה, אני משתמשת בו המון), פסטו, […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פשוט מבשלת )

סגור לתגובות.