עוגת ביסקוויטים שוקולד וגבינה (טבעונית)

הכל התחיל כשהחברה שלי חזרה מחו"ל והביאה לי שתי קופסאות קטנות שכל אישה חולמת לקבל. אתם בטח חושבים שמדובר באיזשהם תכשיטים. ואתם כמעט ולא טועים, כי היא הביאה לי קופסת פטל וקופסת אוכמניות 🙂 התכשיטים היפים ביותר של הטבע, שהיו הטריגר הראשון ליצירת עוגה הזו. כי יופי כזה חייב להיות מונח על משהו באמת ראוי לו.
ומכיוון שוולנטיינז כבר כמעט כאן, ושוקולד הוא תמיד רעיון טוב, אז החלטתי להכין עוד עוגת שוקולד, והפעם לטבען את המתכון של עצמי, שהיה סופר פופולרי וגרף מלא לייקים באינסטגרם. מדובר בעוגת ביסקוויטים ללא אפייה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.