סלט עדשים חמצמץ עם טופו

סלט קר ורענן, מומלץ להוסיף פטרוזיליה/כוסברה/נענע קצוצים דק דק לפי הטעם.

רכיבים:

1 כוס עדשים שחורות (200 גר')
2 כוסות מים (500 מ"ל)
1/2 בצל בינוני (40 -50 גר')
70 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל שמן זית
1/2 כפית מלח
100 גר' טופו



הכנה:
להכניס העדשים למים בסיר קטן ולשים על אש קטנה – בינונית ל-20 דקות עם מכסה. לאחר הרתיחה להוריד האש לקטנה. לאחר 20 דקות לכבות את האש  ולהשאיר מכוסה לעוד 10 דקות.
לסנן ולצנן.
לפרוס הבצל לחצאי עיגולים דקיקים ולקצוץ אותם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.