מרק עדשים פשוט ומשביע

ליום חורף, לארוחה משפחתית טובה ומשביעה, ולחוזרים מבית הספר מורעבים…


רכיבים:
שליש כוס עדשים כתומות
שליש כוס עדשים חומות
שליש כוס עדשים שחורות
הכל מושרה יחד בקערה עם מים, לפחות חצי שעה. לשטוף היטב אחרי השרייה.
גזר קלוף וחתוך
קישוא שטוף וחתוך
תפו"א בינוני קלוף וחתוך לקוביות
בצל בינוני חתוך לקוביות
שן שום גדולה קצוצה
מלח, פלפל, תיבול למרק תימני, כורכום, וכל מה שעולה על רוחכם.
כדאי להוסיף חופן נבטים לסיום.
כחמש-שבע כוסות מים לסיר בינוני (לפי כמות הסועדים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נבטים       )

סגור לתגובות.