קציפת כבד אווז

כבד אווז הוא חומר גלם שנח לעבוד איתו,גם פיזית וגם מבחינה רעיונית,המשחק איתו יכול להיות ממנה ראשונה ועד קינוח.הכבד אווז לרוב ישודך עם דברים מתוקים(אך לא תמיד)שמשתלבים היטב עם השומניות שבו,כך שהגבול הדק בין מנה ראשונה לקינוח לעיתים נשבר.

גלידה,טרין,רוטב,ניוקי,ברולה הם מקצת הדברים שאפשר ליצור מהכבד אווז.
לאחרונה צירפתי לרשימה גם קציפת כבד אווז,התהליך הוא פשוט,צורבים קוביות כבד אווז וטוחנים עם שמנת מתוקה ומלחא"כ מכניסים את התערובת לסיפון וזה הכל.אפשר לשלוט בחוזק הטעם של הקציפה,יותר כבד,פחות כבד,קצת דבש או סוכר להמתקה עדינה.הקציפה שמתקבלת אוורירית ומפתיעה,הכי קל היה לי לשדך אותה עם שרימפס שמתחברים ט…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.