עוגת שוקולד מושחתת

שוקולד מריר, שוקולד חלב, שוקולד עם אגוזים… העיקר שיהיה כאן שוקולד והרבה.
יש לי חולשה לשוקולד, את זה כולם יודעים. אני מנסה כמעט כל מתכון של עוגת שוקולד מכל כתב עת בעברית, אנגלית או איטלקית ומכל אתר אפשרי ברשת. מעולם לא התעייפתי מלנסות מתכון שוקולדי חדש, ותמיד התענגתי על טעמו העשיר של שוקולד מריר בתוך העוגות השונות שאפיתי.

יש עוגות אליהן אני חוזרת שוב ושוב כי הן עוגות מנצחות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: AGLIOLINI )

סגור לתגובות.