קינוח שוקולד-קפה ואננס עם מרכיב סודי

בשבוע שעבר חזרתי מספרד. הייתה לי נסיעה מושלמת, גדושה בנופים אביביים של פריחה, אוכל טוב ולא מעט אלכוהול. אני עוד אספר על זה בהמשך, אבל עכשיו הייתי רוצה להתעכב קצת על קינוחים ספרדיים. העניין הוא שבגזרה הזו ספרדים לצערי (או בעצם לשמחת הגזרה שלי) לא מצטיינים. וזה לא שאין בספרד קונדיטוריות שוות. הן מוכרות בעיקר קינוחים צרפתיים קלאסיים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.