באונטי קוקוס ושוקולד טבעוני

ובכן, מבצע "פסח" יוצא לדרך. כרגיל, הכל התחיל בסטורי באינסטגרם. ביקשתי שתעזרו לי להחליט איזה קינוח כשר לפסח כדאי שאעלה קודם: מוס שוקולד או חטיף באונטי. המון אנשים הצביעו, ובמשך רוב הזמן התוצאה עמדה על 50-50. אז פניתי בקריאה נרגשת שתמשיכו להצביע ולהשפיע, ומאז מלא אנשים פנו אליי בפרטי וביקשו ממש שקודם כל אעלה את מתכון הבאונטי.
אז ברור שאני זורמת 🙂 אבל אל תדאגו, מתכון של מוס שוקולד מטורף יעלה כאן כבר בתחילת השבוע הבא….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.