פאי פקאן, תפוחים מקורמלים ומרנג

פאי פקאן, תפוחים מקורמלים ומרנגספיישל ראש השנה ממשיך עם מתכון נוסף לעוגה חגיגית וטעימה לערב החג. אם אתם אוהבים פקאן, תפוחים ומרנג – הפאי הזה הוא העוגה בשבילכם! קלתית פקאן פריכה, מלית של קרם אגוזי פקאן ותפוחים מקורמלים ומעל הכל מרנג איטלקי שרוף בברנר שיוצר מראה מרשים במיוחד. זוהי עוגה מצוינת לחגי תשרי, ומהווה יופי של אלטרנטיבה לעוגות התפוחים או הדבש הקלאסיות. קצת השקעה – וגם לכם יהיה פאי מתוק שכזה על שולחן החג.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.