קונפי עגבניות

 
נא לשים לב – אחרי פעם אחת מתמכרים!
ממרח / רוטב פשוט ומופלא. מחזיק המון זמן במקרר, ותמיד טוב שיהיה…
 
IMG_0979
4 ראשי שום קלופים
כחצי קילו עגבניות מנומרות (קשות)
שמן זית משובח (בערך מחצית הגובה של העגבניות והשום בסיר)
מעט מלח
סיר קטן
שמים הכל בסיר.מחממים את השמן על אש בינונית – שיגיע רק לבעבוע קל, ומורידים לאש הכי קטנה  לשעה ללא רתיחה.
אחרי כחצי שעה זה נראה כך:
 
IMG_0980
לאחר כשעה מסירים מהאש. ניתן לשמור חלק מהשמן בצד לתיבול סלטים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.