הצעה לארוחה קטנה וטעימה!

לא תמיד חייבים מתכון מסובך.
אני תמיד מעדיפה את הדברים הפשוטים שיכולים להשתלב ביומיום בצורה הכי טובה.
לא מצריכים מאמץ גדול, אפשר להכין אותם יחסית מהר, כך שהם מתאימים גם לסדר יום עמוס בפנים או מחוץ לבית.

כזו היא המנה הפעם- שילוב של 3 דברים שפשוט מתחברים היטב מבחינת הטעם והלוק


נתחי עוף מוקפצים אחרי ששהו במרינדה של: שמן זית/ קוקוס, מלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מעושנת וכורכום
ריבועי בטטה שבילו בתנור עם מנה נדיבה של שמן קוקוס ומלח
ואבוקדו



זה הכל!!!

אפשר להכין מראש, לאכול חם או קר
לשמור במקרר
לקחת לעבודה או ללימודים
לאכול בבית

מנה משביעה וטעימה, נעימה לעין ולבטן

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.