משקה אספרסו אגוזי לוז עם שוקולד לבן וקצפת

"הפוך גדול חלש", כך כתבתי פעם* שאני אוהבת את הקפה שלי.

*בפוסט ההוא יש את אחת העוגות הכי טעימות שהכנתי EVER**, ואם עוד לא ניסיתם אותה, לכו להכין אותה עכשיו. עכשיו. אני אמתין.

**ובאופן לא-ממש-פלאי-או-מקרי, אני הולכת להשתמש באותו שילוב טעמים היום, התרגשויות!

בזמנו אמנם אמרתי שאין לי העדפה לגבי סוג הספל, והיום אני לחלוטין מעדיפה זכוכית (אסף ביקש ממני לא לבקש קפה בכוס זכוכית כשאנחנו

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Morcake )

סגור לתגובות.