‫קארי פאננג, הגרסה הרטובה בשיטה המסורתית‬

‫Kaeng Paneng עם הרבה רוטב ראו גם: קארי פאננג, הגרסה היבשה בדרך הקצרה מידע חיוני על קארי פאננג החומרים ל-4 מנות: חצי קילו עוף (למשל, כרעיים חתוכות ל-3 או חזה עוף חתוך לגודל ביס קטן) / חזיר (רזה, למשל פילה, חתוך לגודל ביס קטן)/ בשר בקר איכותי (עם קצת שומן, חתוך לפרוסות דקות ככל האפשר, […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.