טופו בציפוי קינמון פריך עם בננות ברוטב קרמל

טוב, אני מפחדת אפילו לשאול. אבל אני אשאל בכל זאת: אתם מוכנים לזה? כי אני בעצמי סוג של לא לגמרי הייתי מוכנה לקחת טופו ולהפוך אותו לקינוח. כשהתחלתי את הפרויקט הזה והכנתי את המוקפץ, הפסטה, הקציצות, ומתכונים נוספים, המחשבה היחידה שהציקה לי הייתה "איך זה ייתכן? את קונדיטורית, ולא הכנת עדיין שום דבר מתוק עם טופו".. זה הרגיש לי לא תקין בכל כך הרבה רמות, שהייתי חייבת להמציא משהו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.