עוגיות שוקולד שיבולת שועל פקאנים שוקולד צ'יפס

אני מכנה עוגיות אלה עוגיות תענוג ומדוע? כי הן רכות ונימוחות שלא כעוגיות הפריכות וכל ביס מהן הוא פשוט תענוג לחיך. הכינו כוס חלב או שוקו והיכונו לתענוג .
הכינו את הצינצנות, העוגיות מוכנות לאיחסון, לאחר צינון כמובן.

עוגיות שוקולד שיבולת שועל פקאנים ושוקולד צ'יפס
כ-40 עוגיות

המצרכים:
80 גרם שוקולד מריר מומס
100 גרם מזולה רכה
3/4 כוס סוכר חום
ביצה
חלמון
כפית וניל
3/4 כוס קמח תופח

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.