נתחי בשר עם אפונה

במסגרת תבשילי הקיץ המהירים יותר שלי נוצר גם התבשיל הזה.
קדם לו תבשיל קודם של אוסובוקו עם הרבה בצל וגזר, ביום שלפני. נשאר הרבה בשר על העצמות שהוצאתי לקופסא וביום למחרת החלטתי לחתוך אותו לנתחים קטנים ולהקפיץ עם בצל, שום ואפונה


אתם מבינים למה אין לי הרבה תמונות של התהליך, נכון?

אפשר להכין את המנה הזו עם כל שארית של בשר שיש לכם, גם עם עוף, או הודו.
הרעיון הוא שמדובר בבשר שכבר בושל קודם לכן, כך שאפשר להכין מנה ממש מהירה לאכול כפי שהיא או לשלב עם אורז, נודלס, פסטה וכל מה שתרצו

חומרים

בצל בינוני
3-4 שיני שום
נתחי בשר/ עוף/ הודו מבושלים חתוכים לנתחים קטנים
1/2 חבילת אפונה קפואה
1 כף סילאן
מלח, פלפל

אופן ההכנה

במחב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.