עוגיות ג'ינג'ר חורפיות

טעמו של הג'ינג'ר
(זנגוויל) הוא לא בדיוק רגיל ומוכר עבור החיך הרוסי. אהבתי לג'ינג'ר גם לא נולדה מהטעימה הראשונה. היכרותינו התחילה מג'ינג'ר כבוש שבא עם סושי שהריח כמו סבון והרגיש כמו
תרופה. יותר מאוחר נתתי צ'אנס לאבקת ג'ינג'ר וראיתי כי טוב. מפה לשם התחלתי לקנות
ג'ינג'ר טרי ולשלב במאכלים רבים, והאהבה הלכה והתאצמה מפעם לפעם. היום אין מצב
שפותחים את המקרר שלי ואין שם את השורש החייזרי הזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.