עוגיות שיש

בחיים של כל בלוגר, וגם של כל אופה ממוצע, יש את הרגע הזה שיש לו במקרר יותר מדי חלבונים. זאת תופעה נפוצה שמתרחשת המון. למשל, הכנתם את הבראוניז האלה – כבר קיבלתם 2 חלבונים פנויים. בעיקרון אפשר להעביר אותם לכוס, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר בכוונה ליישן ולהשתמש מאוחר יותר, למשל לצורך הכנת מקרונים או מרנג. אני עשיתי את זה כמה פעמים. זה תמיד מזכיר לי משחקי לוח: הכוס עם החלבונים זזה על גבי מדף המקרר ומתרחקת מהפרונט, תוך כדי פינוי מקום לשחקנים שימושיים ואקטואליים יותר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.