רוגלך פריך

רוגלך מבצק פריך עם ארבע סוגי מליות כדי שיהיה מעניין וטעיםרוגלך פריך במרקם של עוגייה נשמר היטב בצנצנת אטומה
לפחות לשבוע למרות שאצלנו הוא נגמר תוך יומיים שלושה:)אם אתם מחפשים מתכון לרוגלך מבצק שמרים יש בבלוג את המתכון הזה לרוגלך מהירי הכנה

חומרים (כ- 80 רוגלך קטנים)
בצק
500 גרם קמח (1/2…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.