בגט פיצה נתלש (ולחם שום קומפלט)

בגט פיצה נתלש (ולחם שום קומפלט)

איך אני אוהבת יצירי כלאיים. כבר ראיתם את המתכון לעוגת גבינה עם פירורי עבאדי, לפני שנה הכנתי נשיקות מרנג עם חזרת, אני מתה מתה על השילוב של קוטג', ריבה וזיתים ירוקים, ואני נורא רוצה להגיד שאני עושה בישול מולקולרי בסיר של סבתא, אבל הדבר הכי מתקדם שאני עושה בו זה לאדות ירקות. בכל מקרה, המנה הזאת היא שילוב טעים בין לחם שום, פיצה ומאפה נתלש, כזה שקרין גורן קוראת לו "תלושותי" וג'וי דה בייקר, הבלוגרית שככל הנראה המציאה אותו קוראת לו "pull apart bread".

POSTNAME%% – קראו את הפוסט המלא בבלוג BLOGNAME%%

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.