קרמבו !

טוב, זה היה ארוך. הקרמבו הוא לא הקרמבו ה"רגיל" כלומר הוא עשוי משוקולד ושמנת מתוקה ("מוס") ולא מקצף ביצים. ומכייון שכך צריך להכין חלק ואז לקרר ללילה (שלם !), להקציף להקפיא לצפות להקפיא שוב (!) מהון להון החיים האמיתיים (טיול לנחל מרחוק לצפון, מכת שמש , כנראה התיבשות) גרמו לכך שלקח לי שבוע להכין את הקרמבו הזה (נסו אתם להרחיק גבר מורעב מעיסה דמוית גלידה ואחר כך מקרמבואים "ערומים " במקרר) . המתכון בעיקרו מאד פשוט ואני עשיתי כמה שינויים בעיקר מכיוון שלא היו לי המרכיבים הנכונים אבל יצא מעולה, אז אני לא מתלוננת ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.